06-54 73 44 87 info@sarahsaarberg.nl
Sarah Saarberg hoofdredacteur

Hoofdredactie

Schrijven is leuk, maar werken als hoofdredacteur is misschien nóg net iets leuker. Vooral als je samenwerkt met een fijn team van (freelance) journalisten, fotografen en vormgevers.

In het verleden was ik hoofdredacteur van Stampie, een magazine voor jonge postzegelverzamelaars. Ik leerde daar onder meer Marian Latour kennen, met wie ik de strip ‘Stampie’ op de achterzijde van het magazine verzorgde. Later ben ik met Marian nog andere projecten gaan doen.

Ook ben ik jaren hoofdredacteur geweest van het magazine HUIS. Daar werkte ik onder meer samen met Moniek Moorman, een geweldige tekstschrijver, die nu ook voor Gooische TamTam Magazine werkt.

Gooische TamTam

In 2015 ontmoette ik Christian de Beer, die het inspirerende en wilde idee had een glossy magazine te maken voor de regio waarin wij wonen: ’t Gooi. Ik werd hoofdredacteur en doe dit nu al jarenlang met heel veel enthousiasme en plezier!

Gooische TamTam Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren. We maken dit magazine met een geweldig team, waarbij ik nauw samenwerk met Annelinde Tempelman en Frederike Evenblij van Balthazar Brands/Studio. En natuurlijk onder de bezielende leiding van uitgever Christian de Beer.